top of page

Referenssejä

Teollisen yhteistyön rahasto Oy (Finnfund)

”Petriin voi aina luottaa, että koulutukset ovat laadukkaita ja kaikki pysyvät opetuksessa mukana saaden siitä mahdollisimman paljon irti. Tämän takia Petri onkin luottokouluttajamme koko henkilökunnan it-taitoja kehittäessä.”

Katja Koski

henkilöstöasiantuntija

PlusTerveys Oy

”PlusTerveys-konserni on käyttänyt Petri Manun koulutuspalveluja menestyksekkäästi useiden vuosien ajan. Tavoitteemme on kehittää ja kasvattaa henkilöstömme IT-taitoja ja varmistaa jokaiselle työntekijälle työssä tarvittava osaaminen. Yhteistyökumppaniltamme vaadimme vankan asiaosaamisen lisäksi innostavaa, kannustavaa ja eritasoisten koulutettavien tarpeisiin mukautuvaa lähestymistapaa.

Yhteistyömme Petri Manun kanssa on vastannut näihin odotuksiimme erittäin hyvin. Henkilöstöltä kursseista saamamme palaute on yllättänyt meidätkin iloisesti. Kurssien ansiosta Excelin käytön tehokkuus on kasvanut huimasti.

Aiomme jatkossakin hyödyntää Petri Manun ja Mikrokoulutuksen ammattitaitoa!”

Miina Pulkkinen

Asiakkuusjohtaja

Live Nation Finland Oy

”Olemme käyttäneet vuosia Petriä henkilöstömme Excel-koulutukseen alkeisopetuksesta jatkokurssiin ja räätälöityyn käyttöopastukseen ja pivotointiin. Koulutukset ovat aina olleet erittäin laadukkaita ja käytännönläheisiä. Koulutusten asiasisältö on hyvin laadittu vastaamaan tarpeitamme, Petri on taitava kouluttaja ja koulutuksessa jaettava materiaali ja harjoitustehtävät ovat selkeitä. Henkilöstömme toiveesta tulemme jatkossakin tilaamaan Petriltä näitä koulutuksia.”

 

Nina Castrén

CEO

Mesvac Oy​

"Mesvacilta osallistui melkein 50 henkeä Outlookin kikat ja konstit -kurssille (2 eri kurssia). Miten hienoa olikaan huomata, että lisäoppi on aina hyväksi, ja monille tuli yllätyksenä se, ettei todellakaan osattu käyttää Outlookia tehokkaasti ja oikein. Monta uutta kikkaa ja konstia tuli tosiaan useimmille uutena asiana. Koulutus oli selkeätä, hyvin toteutettua ja asiasisältö vastasi tarpeitamme. Lämmin suositus 😊"

 

Gunne Ahola

HR Coordinator/Quality Manager

Expense Reduction Analysts

”Petri on useaan otteeseen räätälöinyt meille tarpeisiimme sopivan Excel/Word/Powerpoint koulutuksen ja joka kerta olemme olleet koulutuksen antiin erittäin tyytyväisiä!”

Jyri Haapalahti | Partner

Boco IP Oy Ab

Outlook kikat ja konstit -kurssi

”Ennen kurssia olin käyttänyt Outlookia noin 20 vuoden ajan, joten pidin itseäni konkarina ja suhtauduin hieman skeptisesti ”Outlook kikat ja konstit” -kurssin mahdollisiin hyötyihin. Kuinka mahtavaa onkaan huomata olevansa väärässä. Kurssille tullessa inboxini sisälsi n. 30000 viestiä ja kurssin jälkeen olen elänyt tyhjän inboxin taktiikalla. Voi tätä autuutta. Taskit ja pikakomennot on aktiivisessa käytössä, eikä samaa viestiä tule luettua kuin kerran. Kaikki kurssin opit otettu käyttöön ja juurrutettu selkäytimeen. Tällä Outlook-kurssilla on oikeasti ollut valtava merkitys omaan työtehokkuuteen sähköpostien käsittelyn suhteen, joten iso kiitos ja iso suositus!”

Karri Leskinen
CEO, Partner
 

Oy Moccamaster Nordic Ab

Microsoft Teams -kurssi

"Pohdimme Microsoft Teamsin käyttöönottoa, mutta koimme tarvitsevamme apua selvittääksemme ohjelman sopivuutta tarpeisiimme.

Yhteistyö Petrin kanssa oli alusta saakka mutkatonta ja helppoa. Koulutus oli perusteellinen ja käytännönläheinen ja sai koko henkilöstömme innostumaan. Jo samana päivänä Teamsin käyttö lähti käyntiin ja innostus on levinnyt myös muihin maayhtiöihimme."

 

Tiina Airola
Country Manager

ACCO Brands / Esselte Office Products Oy

Excel-kurssi

"Tilasin Petri Manun kouluttamaan henkilökuntaamme Exceliin.  Koulutukseen osallistui 5 henkilöä.  Olemme kaikki kokeneita peruskäyttäjiä, mutta tarvitsimme tukea ja vinkkejä joihinkin toimintoihin liittyen eri tietokantojen yhdistämisiin.  Petri opetti selkeästi ja antoi lukuisan määrän hyviä vinkkejä niihin aiheisiin jotka meille olivat haasteellisia ja moneen muuhunkin. Harjoitukset oli hyvin toteutettuja. Petri osasi myös hyvin huomioida eri ihmisten taitotasot.  Henkilöstömme oli todella tyytyväinen päivän antiin." 

 

Jyrki Ahola, Country Manager

Fleet Innovation

Pivot-kurssi

”Tilasin Petrin pitämään työporukallemme Excel Pivot-koulutusta, koska käytämme paljon Exceliä ja pivotointia raportointiin. Petri otti tarpeemme hyvin huomion laajemminkin ja haki meidän tarpeisiin sopivaa apua, vinkkiä ja toimintoa. Tuntui siis todella, että kurssipäivä oli räätälöity, vaikka etenimme tietyn ohjelmarungon mukaisesti. Miellyttävä ja rento ote opettamiseen säilyi koko päivän ja saimme vielä jälkikäteen harjoittelutehtäviä meiliimme. Täyden kympin suositus siis!”

Reetta Kuusikko

Salok Osk

”Petri piti meille kaksi tiivistä ja tehokasta aamupäivää Excelistä sekä Outlookista. Todella innostavaa ja asiantuntevaa koulutusta. Kaikki koulutukseen osallistujat saivat paljon uusia käyttövinkkejä.”

Annamari Manninen

Salok Osk

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ

” Petri on ollut kouluttamassa henkilöstöllemme kolme kertaa Outlookin saloja. Jokainen osallistujajoukko on ollut vilpittömän hämmästynyt, miten jokapäiväisessä työkalussa, Outlookissa on niin paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, joiden olemassaolosta ei ole aiemmin ollut tietoinen.

Koulutuksen harjoitukset ovat käytännönläheisiä ja ohjeet selkeitä. On myös hyvä, että koulutuksessa annetaan selkeitä tehtäviä, joita harjoittelemalla voi itsekin ylläpitää uusia taitoja. Suosittelen koulutusta kaikille, jotka haluavat tehostaa ajankäyttöään ja viestintäänsä.”

Kirsi Valto

Kehittämispäällikkö

Upcast Oy

Outlook hallintaan -kurssi

”Useimmat kurssilla olleet kommentoivat välittömästi, että se oli todella hyödyllinen. Muutaman päivän kuluttua he toistivat asian ja lisäsivät, että opittuja asioita on jo otettu paljolti käyttöön.  Hyviä vinkkejä, jotka ovat nyt jo jopa OneNotea myöten käytössä.”

Hanna-Leena Mäkitalo

Deputy Managing Director

Suomen Jääkiekkoliitto /
Finnish Ice Hockey Association

”Petri koulutti Jääkiekkoliiton henkilöstöä Powerpointin, Excelin ja Wordin osalta tammikuussa 2017. Koulutus oli kohdistettu oikeisiin asioihin ja tehtiin hyvällä, käytännönläheisellä otteella. Koulutus sisälsi myös riittävästi harjoituksia, jotta opetettuja asioita pääsi kokeilemaan käytännössä. Lisäksi koulutuksen jälkeen käyttöön jäi hyvä koulutusmateriaali, johon on mahdollista palata myöhemminkin jos tarvitsee kertausta koulutuksessa käsiteltävistä asioista. Henkilökuntamme oli tyytyväinen koulutukseen, ja voinkin meidän kokemuksemme perusteella suositella Petriä kouluttajaksi myös muille.”

Jaakko Luumi

Talouspäällikkö / Finance Manager

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPer ry.

Word-, PowerPoint- ja Excel-koulutuksia.

”Opetus oli perusteellista ja selkeää. Asiat etenivät loogisesti ja harjoitukset olivat erinomaisia. Opetus oli niin perusteellista, ettei aiottua yksilöopetusta enää tarvittu.”

Anne Kisk

talous- ja henkilöstöjohtaja

___

Mikrokoulutus Pro Oy jatkaa Rakennusliiton kouluttamista vuonna 2022

Vuonna 2012 aloitettu yhteistyö jatkuu myös vuonna 2022.

Mikrokoulutus Pro Oy kuuluu Nokian toimittajarekisteriin 4/2015 lähtien

bottom of page