Etäkoulutus

Etäkoulutuksessa opetan omalta koneeltani ja osallistuja/osallistujat opiskelevat omalla koneellaan. Koulutus pidetään Zoomilla tai Teamsilla. Kummassakin tapauksessa koulutukseen osallistutaan sähköpostitse lähetetyllä linkillä. Mitään erityisosaamista ei tarvita, vaan ohjeistan opiskelun etukäteen sekä koulutuksen aluksi. Opiskeluun riittää nettiyhteydellä varustettu tietokone ja rauhallinen opiskeluympäristö.

Koulutus voi olla tiiviimpi luento, jolloin käyn läpi sisällön omalla koneellani sinun seuratessasi opetusta omalla koneellasi. Koulutus on interaktiivinen eli voit kysyä koska tahansa. Voimme pitää koulutuksen videoyhteydellä tai pelkällä ääniyhteydellä. 

Jos käytössä on toinen näyttö, voit tehdä käsitellyt asiat samaan aikaan - aivan kuten perinteisessä luokkakoulutuksessa.

Koulutus voi olla myös interaktiivinen, jolloin sinä teet omalla koneellasi käsitellyt asiat sopivissa kohdissa. Koulutuksessa voidaan myös harjoitella itsenäisesti, jolloin asiat jäävät paremmin mieleen. Harjoitusten mahdolliset ongelmakohdat käydään sitten yhdessä läpi.

Koulutuksessa voidaan käsitellä myös omia tiedostojasi soveltuvin osin.

Koulutukseen sisältyy sisällön räätälöinti etukäteen, asiantunteva ja käytännönläheinen koulutus, selkeä materiaali sekä koulutustallenteen henkilökohtainen 3 kuukauden käyttöoikeus osallistujille.

Kuvassa esimerkki Teamsin kautta pidetystä Excel-koulutuksesta.

Tarjouspyyntö

Pidän tällä hetkellä kaikki koulutukset etänä Zoomin/Teamsin kautta. Ohjelmat mahdollistavat vuorovaikutteisen koulutuksen videolla tai pelkällä ääniyhteydellä. Lyhin koulutusaika on 1 (yksi) tunti

Osallistujat saavat kertailua varten selkeän materiaalin sekä koulutustallenteen 3 kuukauden käyttöoikeuden.

Koulutuksessa voidaan käyttää soveltuvin osin myös omia tiedostojanne.

 

Kysy lisää petri.manu@superkurssit.fi tai p. 040 531 9685 tai lähetä lomakkeella tarjouspyyntö.