top of page

Etäkoulutus

Etäkoulutuksessa opetan omalta koneeltani ja osallistuja/osallistujat opiskelevat omalla koneellaan. Koulutus pidetään Teamsilla. Mitään erityisosaamista ei tarvita, vaan ohjeistan opiskelun etukäteen sekä koulutuksen aluksi.

Koulutus voi olla tiiviimpi luento, jolloin käyn läpi sisällön omalla koneellani sinun seuratessasi opetusta omalla koneellasi. Koulutus on interaktiivinen eli voit kysyä koska tahansa. Voimme pitää koulutuksen videoyhteydellä tai pelkällä ääniyhteydellä. 

Jos käytössä on toinen näyttö, voit tehdä käsitellyt asiat samaan aikaan - aivan kuten perinteisessä luokkakoulutuksessa. Tekeminen onnistuu myös yhdellä näytöllä, jolloin teet asiat minun jälkeeni.

Koulutuksessa voidaan myös harjoitella itsenäisesti, jolloin asiat jäävät paremmin mieleen. Harjoitusten mahdolliset ongelmakohdat käydään sitten yhdessä läpi.

Koulutuksessa voidaan käsitellä myös omia tiedostojasi soveltuvin osin.

Koulutukseen sisältyy sisällön räätälöinti etukäteen, asiantunteva ja käytännönläheinen koulutus, selkeä materiaali sekä koulutustallenteen henkilökohtainen 3 kuukauden käyttöoikeus osallistujille.

Kuvassa esimerkki Teamsin kautta pidetystä Excel-koulutuksesta.

Teams-koulutus.jpg
bottom of page